Verslag uitzwaaidag

Traditiegetrouw organiseren we vlak voor een toernooi een ‘uitzwaaidag’ waar we aan onze vrienden, familie, floorballend Nederland en de pers kunnen laten zien welke stappen we gemaakt hebben als team en hoe tof onze sport is. Afgelopen zondag was de uitzwaaidag in Groningen.

Na een besloten training verwelkomden we 40 floorballkids voor een clinic. Ontzettend gaaf dat zoveel floorballjeugd zich had opgegeven en we hopen dat de clinic ze extra motivatie heeft gegeven om een nóg betere floorballer te worden. Daarna stond een oefenwedstrijd tegen de Groningse Boys op het programma, een samengesteld team met heren van UC Face Off, UFC Groningen en HSV Haren. Het werd een spannende pot waar we ondanks een 3-2 verlies met een positief gevoel op terugkijken. Ook erg leuk was dat jeugdteam Selwerd D/E ballenmeisjes en –jongens leverde en in de rust speelden jeugdteams Selwerd C en Lewenborg C een wedstrijd tegen elkaar.

De floorballers van de toekomst waren dus in grote getale aanwezig en als team hebben we de puntjes op de i kunnen zetten. Foto’s van de uitzwaaidag zijn dankzij fotograaf Arnold Meijer via onderstaande link te vinden en Dagblad van het Noorden heeft een artikel aan het evenement gewijd. Daarnaast heeft het aanwezige publiek bijna 220 euro gedoneerd in onze spaarpot. Kortom, we kunnen terugkijken op een geslaagde dag die ons veel energie gegeven heeft!

Kijk voor meer foto’s hier .