De staf

wouter buter
Bondscoach Spike Braunius Ass. coach Wouter Buter
Spike Braunius is een enthousiaste en ervaren coach. Hij komt uit Nederland, maar woont in St. Legier bij Lausanne (Zwitserland). In de Zwitserse competitie is hij actief als coach en bondsscheidsrechter. Naast opleidingen via de Swiss Unihockey Federation heeft hij ook het Graduate Certificate in Sport Coaching & Leadership behaald aan Michigan State University als onderdeel van zijn Master of Arts in Education. Wouter Buter heeft al eerder het NDT begeleid en zal richting WFC2017 de rol als technisch trainer en Assistent Coach vervullen. Wouter brengt een schat aan nationale teamervaring mee, zowel als WK speler en als WK staflid. Hij zal samen met Gustav Lejuge de technische trainingen gaan verzorgen.
   
gustav lejuge
Ass. coach Gustav Lejuge Teammanager Monique Zwaan
Gustav Lejuge brengt een enorme kennis aan boord wat betreft techniek en tactiek vanuit zijn jarenlange ervaring in de Zweedse competitie en het Duitse Nationale team waarmee hij op het WK heeft gespeeld. Als technisch trainer en Assistent Coach is zijn focus met name gericht op de verdediging en passing. Monique Zwaan is de teammanager. Zij heeft uitgebreide ervaring als manager in de (veld)hockeysport, met als hoogtepunt het uitkomen van “haar” JA1 team uit Nuenen in de landelijke competitie. Daarnaast heeft zij jarenlang diverse functies als TC Tophockey lid gehad binnen de hockeywereld.
   
Trainer fysiek Nils Thorner Fysiotherapeut Daphne Wittkamper
Nils Thorner is zelfstandig personal trainer en sportmasseur. Door middel van verschillende opleidingen heeft Nils kennis opgedaan op het gebied van training, voeding en verzorging. In de afgelopen jaren heeft Nils al veel sporters, met name voetballers, begeleid om hen fysiek naar een hoger niveau te tillen. Door zijn gedrevenheid, kennis, ervaring en netwerk een waardevolle toevoeging aan de staf. Daphne Wittkamper werkt als fysiotherapeute bij het Sportmedisch Centrum in Tilburg. Ze is getalenteerd tennisster en weet hoe het is om vol te gaan voor de sport. Afgelopen WK traject was Daphne ook betrokken als fysiotherapeut bij het afgelopen WK-traject. Ze is daarmee erg bekend geworden met de sport, de fysieke eisen en de risico’s.
   
   
  Materiaalman Stijn Braunius  Mediaman Robert Denneman
Stijn Braunius is videoanalyst van het team. Hij is een ervaren floorball speler, jeugdcoach en bondscheidsrechter in de Zwitserse competitie. Hij zal de videodatabase voor het NDT opzetten en de analyses voorbereiden om het team en de staf zoveel mogelijk relevant beeldmateriaal te presenteren van zowel de concurrentie als het NDT zelf.